La cistella està buida
BURUNDANGA

BURUNDANGA

Teatre > Comèdia

resumen

Centre Cultural Papa Calixte III - CANALS 

Compartir publicación
Descripción

BURUNDANGA

Olympia Metropolitana

 

Preu: 8 € anticipada /  10 € taquilla

 

 

Dirigida: Gabriel Olivares

Escrita: Jordi Galcerán

Intérpretes: Guillermo Sanjuan, Rebeca Valls, Juan Gea, Jorge Vidal, Paula Braguinsky

 

Sinopsi:

Burundanga es una obra que reflexa d’una manera original i absurda el final de la banda terrorista ETA, amb una trama plena d’intriga i humor, partint d’un embolic amorós. És a dir, tres ingredients que ben mesclats han aconseguit la complicada alquimia de convertir-se en un èxit teatral. Burundanga comença com una obra protagonitzada per personatges amb els que qualsevol es podria identificar, i planteja un dilema que tots en algun moment podem haver viscut. I de sobte es transforma en una comèdia boja, que no para de sorprendre’ns i ens contagia de la seua bogeria, fent-nos volar amb la seua imaginació.

Berta, embarassada de Manel, no sap si ell l’estima prou com per a portar endavant la gestació. Silvia, que és la seua companya de pis, farmacèutica que acaba d’iniciar la seua carrera, li proposa administrar-li al seu nuvi una dosi de escopolamina (coneguda com “burundanga”), droga que el deixarà a la mercè de les seues preguntes i sense voluntat per a mentir-li.

Berta ho fa i descobreix no només el que pretenia esbrinar sinó també un altra veritat molt menys inesperada que fa esclatar un embolic de conseqüències imprevisibles. Resulta que Manel és membre de la banda terrorista ETA.

De sobte apareix Gorka, company de comando de Manel i la cosa comença a embolicar-se encara més. Quant tot sembla que no pot anar pitjor, entra en escena Carles, empresari i oncle de Silvia desembocant tot en un segrest digne dels germans Marx, i una successió de situacions que ens porten de sorpresa en sorpresa, de riure en riure, a un final inesperat.

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS