La cistella està buida
CAMPEONES DE LA COMEDIA

CAMPEONES DE LA COMEDIA

Teatre > Comèdia

resumen

Centre Cultural Papa Calixte III - CANALS 

Compartir publicación
Descripción

CAMPEONES DE LA COMEDIA

FUN FUN Comedy

 

Preu: 12 € anticipada /  14 € taquilla

 

Dirigida:: David Ottone

Interprets: Gloria Ramos, Jose de Luna, Claudia Fesser, Emilio Gavira, Alberto Nieto, Alec Whaite

 

Sinopsi:

 

Gloria i Josete s'acaben d'independitzar sota la tutela de Claudia. Davant la necessitat de trobar un treball per a poder tindre un sou amb el qual mantindre's, Claudia els proposa que intenten dedicar-se a alguna cosa que els agrade de veritat. Ells volen ser artistes. Per a això haurien de trobar un representant. I resulta que Gloria porta temps parlant amb un a través d'una app de lligues ... encara que usant una foto de Claudia sense que està s'assabentara.

Malgrat les seues reticències inicials, Claudia accedeix a trobar-se amb ell per a demanar-li, com a favor, que represente als seus amics.

Héctor, el representant, s'enamorarà de la que ell creu que és Claudia, i al qual, amb la condició de guanyar punts amb ella, no li importarà usar a dos dels seus clients menys il·lustres, Alberto i Emilio, als quals ha menystingut durant molt de temps, com a falsos productors interessats a conéixer a Gloria i Josete. Héctor els compta a Alberto i Emilio que el que faran és un càsting en el qual interpretaran a dos productors enfront d'un parell de productors autèntics que es faran passar per aspirants a actors.

Alberto i Emilio veuen ací la seua oportunitat per a deixar les seues solitàries actuacions de carrer i aconseguir, per fi, el seu somni de ser actors en una obra de teatre de veritat.

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS