La cistella està buida
DUMBO, el musical

DUMBO, el musical

Teatre > Musical

resumen

Centre Cultural Papa Calixte III -CANALS- 

Compartir publicación
Descripción

DUMBO, el musical                                

Candileja Producciones

 

Direcció: Jesus Sanz-Sebastián

Composició muical: Julio Vaquero.

 

INFORMACIÓ DE VENDA

ABONAMENT 3R FAMILIAR
A partir del 12 de desembre de 2022 per a tots els públics

La venda general d’entrades començarà el 14 de gener de 2023.

 

Sinopsi

Dumbo sap que és diferent. Tots es burlen d'ell.

Dumbo vol ser com tots els altres, un elefant ordinari.

Dumbo ha de descobrir que la seua diferència és la seua major virtut.

Dumbo, un xicotet elefant amb unes grans orelles, acaba d'arribar al magnífic “Circ del Temps” on el converteixen en la riota deguda a la seua diferència. Però Dumbo no s'ensorra, gràcies al seu amic el ratolí Cacauet, descobrirà que el que creia ser el seu major defecte és, en realitat, un Meravellós do: Dumbo pot volar usant les seues orelles com a ales.

D'aquesta manera emprendrà una gran aventura a la recerca de la seua mare, qui ha sigut engabiada i venuda a un altre circ per intentar defensar-li. Un viatge replet de números musicals, on xiquets i majors aprendran el valor de l'amistat, la confiança en un mateix i la decisió quotidiana de ser amables amb tots els que es creuen en el nostre camí.

Un divertit espectacle per a tota la família amb una gran posada en escena i veus en directe que no sols parla de la inclusió, sinó que toca temes com l'assetjament que pateixen els que són diferents i les seues pròpies lluites internes per ser acceptats. Un musical amb ànima que mostra que tots els individus tenen alguna cosa a dir, malgrat la grandària de les seues orelles.

 

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS