La cistella està buida
GUILLEM ALBÀ I LA MARABUNTA

GUILLEM ALBÀ I LA MARABUNTA

Teatre > Musical

resumen

Centre Cultural Papa Calixte III CANALS


 

Compartir publicación 

GUILLEM ALBÀ I LA MARABUNTA

La Marabunta

 

COMPRA EL TEU ABONAMENT DEL 25 DE JUNY Al 27 DE SETEMBRE

 

Preu: 8 € anticipada /  10 € taquilla

 

Idea original, Guió, y Composició musical: GUILLEM ALBÀ & LA MARABUNTA
Direcció: Guillem Albà.
Direcció musical: Iñaki Marquiegui.
Intérprets: Guillem Albà, Guillermo Carrizo, Iñaki Marquiegui, Martí Soler, Albert Comaleras, Àlvar Monfort, Edgar Gómez.
Direcció técnica, y Diseny So: Ton Mentruit.
Diseny Iluminació i técnics: Oriol Ibáñez / Ignasi Solé.
Texts cançons: Pau Escribano / Anna Roig / Tatiana Sánchez.
Veu en off: Àngel Llàcer.
Direcció de ProduccióRegiduría i Distribució: Blai Rodríguez.
 

Sinopsi:

“MARABUNTA” és bogeria. És descontrol amb classe.


No voler despentinar-se, i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure en la cara. “MARABUNTA” és el reeixit treball de GUILLEM ALBÀ & LA MARABUNTA. Un xou de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe. Sketch a tempo matemàtic. En l'escenari els artistes lluiten perquè res s'entenga. Cançons pròpies. Gags absurds. Cabaret. Res té sentit i tot és possible. Cap ordre establit. És el caos del pallasso. Improvisació: eixir i jugar. Divertir-se passe el que passada, i qui sap el què passarà hui. I demà. I passat. Això és la selva. Voleu riure-us? Esteu convidats. Sobre l'escenari la bogeria experta d'un jove clown a punt d'explotar: GUILLEM ALBÀ. Miren-ho. És ell. Ja està ací. El nostre frontman té classe i zero dignitat. No la necessita per a res, i la regala a qui la vulga. Serà millor que no es corden els cinturons. Ell està boig i és capaç de tot.
Ja posats, relaxen-se i deixen-se portar. Els assegurem que no els doldrà. Més arrere, sis siluetes retallades. Tocant amb seguretat i repartint bon joc des del mediocampo.
LA *MARABUNTA. Dits ràpids. Sang calenta. Capaços de domesticar qualsevol estil musical que se'ls pose per davant. Sumen background i
multipliquen el joc. Són talent madurat i know-how. Són altura, pes i planta. I mai guarden un as en la mànega. All in. Passen Què desitgen prendre? Agafen seient i obliden-se de tot. Una nova troupe arriba a les seues retines. Desconnecten els seus telèfons mòbils i els seus cervells. Ells són l'antídot, la pólvora, i la vitamina C. Joc sense conservants: en directe i en vena. Són “MARABUNTA”. L'espectacle total.

 

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS