La cistella està buida
RAPUNZEL, un musical muy peliagudo

RAPUNZEL, un musical muy peliagudo

Teatre > Musical

resumen

Centre Cultural Papa Calixte III -CANALS- 

Compartir publicación
Descripción

 

RAPUNZEL, un musical muy peliagudo.

Cia.  Eventime Teatre

Nube Producciones

 

Preu: 6 € anticipada /  8 € taquilla

 

 

Dirigida: Victor Lucas

Intèrprets: Arianne Algarra, Gabriel Benavent, Sonia Sahuquillo, José Rodriguez, Ana Dayo

 

Sinopsi:

Basat en un conte dels Germans Grimm, aquest musical ens mostra com deixar-nos guiar pel cor per a tindre la vida que desitgem. Ens ensenya a envoltar-nos de la gent a la qual volem sense por al desconegut i sobretot ens ajuda a saber perdonar.

Rapunzel, una jove amb ganes de veure món, es troba tancada en una alta torrassa amb la seua “mare”, una bruixa que la va arrabassar de les mans dels seus pares en nàixer. Un dia, Flynn, un roder sense llar intenta ocultar-se d'uns vàndals i escala la torre. Aquest coneix a Rapunzel i la vida de tots dos canvia des d'aqueix mateix instant.

Ell és un jove lliure i desconfiat, mai ha tingut una amistat de veritat.

Ella és una xica curiosa que anhela la llibertat disposada a viure tot tipus d'aventures amb la condició d'eixir de la seua torre.

Junts s'embarcaran en una intensa aventura, aprenent l'u de l'altre, descobrint el poder de l'amistat, divertint-se ballant en les festes de la primavera, lluitant contra els vàndals i molt més.

Quines gestes viuran els nostres protagonistes? Què passarà quan la bruixa s'assabente que Rapunzel s'ha anat? Tornarà Rapunzel a la torre?

Veuen a endinsar-te en aquest conte ple de color, de màgia, efectes especials, llocs canviants, personatges variats i cançons que no deixaràs de cantar.

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS