La cistella està buida
ROB

ROB

Teatre > Infantil

 

resumen

Centre Cultural Papa Calixte III CANALS


 

Compartir publicaciónROB

Teatre de l'Abast

 

13 de juny de 2021 a las 19 hores

Entrada gratuita

DIPUTACIÓ DE VALENCIA

DESCONFINANT LA CULTURA

 

OBLIGATORI L'ÚS DE MASCARETA

L'ACCÉS A L'ESPAI ESTARÀ SENYALITZAT I ES GUARDARÀ LA DISTÀNCIA SOCIAL A L'ENTRADA DEL MATEIX

UTITLITZA GEL DESINFECTANT PER A FREGAR-TE LES MANS

AFORAMENT LIMITAT, SEGON L'ORDRE DE LA NOVA NORMALITAT.

 

Autors: LUCÍA AIBAR, VICTORIA MÍNGUEZ, JOSÉ PUCHADES (PUTXA) i RAMÓN RODENAS.
Direcció: ZERO EN CONDUCTA.
Coreografíes: JULIETA GASCÓN y JOSÉ PUCHADES (PUTXA).
Intérprete: RAMÓN RODENAS.
Música original: BOB GONZALES.
Escenografía i construcció de titelles: VICENTE ANDREU.
Vestuari: PASCUAL PERIS.
Disseny d'il·luminació: VÍCTOR ANTÓN.
Posticería: MERCEDES LUJÁN.
Coreografía de Claqué: FRANK ALONSO.
Veus: NEUS ALBORCH, NELO GÓMEZ, LAURA PELLICER, ALFRED PICÓ, ISABEL MARTÍ i MIQUEL VINYOLES.
Dissenygràfic: LAURA VALERO.
Fotografies: VICENTE A. JIMÉNEZ.
Vídeo: NELO GÓMEZ.
Producció: TEATRE DE L’ABAST.

 

Sinopsi

Quan Rob va pujar a este vaixell, no sabia que mai arribaria a la destinació. Potser el destí li tenia reservat eixe lloc, una illa en la qual l’únic que trobaria és a ell mateix.
 Quan la vida camina a la deriva, és difícil saber quin és el nostre port. I, mentre venen a rescatar-nos, la imaginació es converteix en el nostre únic bot salvavides.
 Estimat públic, gràcies per venir a acompanyar Rob en la seua soledat. Però no li criden, no li diguen res, no els podrà escoltar, ja que l’illa, encara que semble que està fora, en realitat està al seu interior. Així que relaxen-se, seguen i… bon naufragi.

 

TEATRE DE L'ABAST

Teatre de l’Abast és una companyia valenciana, dirigida per Victoria Mínguez i Lucía Aibar, que aposta pel teatre físic i multidisciplinar.  La companyia es consolida l’any 2016, després de tres anys d’investigació sobre el teatre físic, el moviment, la interpretació i la veu, amb una formació continuada de la mà de professionals del sector, com Jesús Muñoz, Ramón Moreno, Idoya Rossi, Luis Meliá o Estrella Estévez.  En Teatre de l’Abast s’aposta per posades en escena espectaculars, obres molt visuals en què els cossos dels actors i les actrius tenen una gran expressivitat i en les quals es treballen diferents disciplines, com la dansa, els titelles, les ombres xineses, la commedia dell’arte, les acrobàcies, la música... Actualment, tenen en gira dos espectacles. Un d’ells, adreçat a públic adult, és Molt de soroll per no res, de William Shakespeare, dirigit per Fabio Mangolini, amb sis actrius i actors que apropen a l’actualitat el clàssic shakespearià. Un espectacle en el qual la comèdia i el drama cohabiten
a través de jocs escènics, balls, màscares i enginy. Una posada en escena elegant i transgressora. L’altre espectacle, adreçat als més menuts, és LLuna, dos i tres!, amb direcció de Laura Valero i escrit per Isabel Martí. Ple de màgia, amb elements escènics senzills però potents i amb un acurat treball en valors com l’amistat, el respecte i l’ecologia.  Teatre de l’Abast també treballa el vessant pedagògic. A més de
dirigir l’Escola de Teatre Permanent d’Alboraia des de fa 5 anys, imparteix cursos, tallers i monogràfi cs de teatre físic, teatre textual i commedia dell’arte.

 

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS