La cistella està buida
SE CANTA PERO NO SE TOCA

SE CANTA PERO NO SE TOCA

Música > vocal a capella

resumen

Centre Cultural Papa Calixte III - CANALS 

Compartir publicación
Descripción

SE CANTA PERO NO SE TOCA

cia MELOMANS

 

Edu Escartí

Gonzalo Manglano

Pau Ferrer

Javi Reig

 

VENDA ABONAMENT TEMPORADA FINS EL 12 DE MAIG.

ENTRADES SOLTES A PARTIR DEL 2 DE MAIG

 

Melomans és un grup vocal i teatral creat en 2010 per quatre joves artistes valencians: Edu Escartí, Gonzalo Manglano, Javi Reig i Pau Ferrer. Sense més instruments que les seues pròpies veus i amb l'humor com a segell distintiu, Melomans s'ha convertit en un referent de la música a capela a Espanya.

El seu repertori abasta tot tipus d'estils, des de clàssics del pop i del rock internacional (Elvis, Beatles, Queen...), fins a grans hits actuals (Lady Gaga, Shakira...), passant per artistes com Els Luthiers, Serrat o Tequila i altres gèneres com *boleros, havaneres, bossa, barbershop, doo-wop o bandes sonores de pel·lícules.

En 2012, Melomans va estrenar “Desconcert”, el seu primer espectacle còmic-musical, dirigit per María Colomer, en el qual es combinen cançons a capela de diversos estils amb delirants sketches en clau d'humor i estil clown. Amb més de 100 representacions, actualment aquest espectacle es troba en Gira. També va participar en el concert homenatge a Nino Bravo juntament amb Els *Superson, la banda original del gran artista valencià.

En 2014 Melomans publica el seu primer CD, “Es canta però no es toca”, en el qual el quartet vocal repassa la seua trajectòria amb les millors i més significatives cançons del seu repertori.

En 2017 estrena el seu segon espectacle, “004: Llicència per a cantar”, una comèdia musical a capela dirigida per María Colomer i amb arranjaments musicals de Moisés Bautista. Actualment està en gira.

Ha col·laborat amb la cantant Sole Giménez en el seu disc "Els homes sensibles" (2017) en el tema "Mama Terra", cançó en defensa del medi ambient.

En 2019 estrena el seu tercer espectacle: "Es canta però no es toca - live".

 

 

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS